Gelderse Paardekracht

Gelderse Paardekracht 

Als het er om gaat

Er zijn heel veel mensen die je alleen maar ziet als er iets leuks te vertellen is. Als er echt gewerkt moet worden zie je ze niet. Gelderland Promotie staat altijd voor 200% naast haar partners. In goede en slechte tijden. Niet op de voorgrond maar als betrouwbare en krachtige partner die er altijd is en ervoor zorgt dat u sterker bent geworden of gaat worden.

Samen werkt.

Intensief samenwerken betekend bijzondere resultaten halen en een leidende positie nemen in de markt. De focus van onze bedrijven bij de promotie van Gelderland ligt al jaren op doelgroepen en thematische marketing. Onze fans hebben ons al gevonden en voor onze partners die vol met ons samenwerken weten wij ook in lastige tijden goede omzetten te behalen. Wij laten ons afrekenen op resultaat en durven ook te laten zien wat we doen.  We weten bijvoorbeeld in toenemende mate de plusser te bereiken. We zijn bijvoorbeeld de eigenaar van het grootste senioren netwerk van Nederland te hebben. Dit is dé doelgroep die de komende 20 jaar bij u omzet komt brengen. Verder focussen wij ons op het uitbreiden van ons secretaresse netwerk dat al het grootste bereik in Nederland heeft.

Ook op zoek naar ACTIE en Resultaat ?

Het is voor U als ondernemer erg belangrijk scherp te zijn, te blijven ontwikkelen en heel kritisch te kijken naar uw diensten en producten. Uw team maakt het verschil , let daarop ! Van deelname aan gesponserde clubs is nog niemand beter geworden behalve die clubs zelf. Als ondernemer zult u zelf flink aan de bak moeten omdat er geen enkel kanaal is dat u door deze periode heen brengt. Het is de ondernemer die het moet doen. Marketing en boekingspartners zijn er om u te ondersteunen in zaken die zichtbaar resultaat voor u opleveren.

Wist u dat wij voor veel partners de hele marketing doen, dat deze hierdoor vaak honderdduizenden euro’s extra omzet per jaar gaan maken.  Wij zijn gespecialiseerd in conversie optimalisatie en kennen de markt en de boeker. Een verkeerd bureau dat u ondersteund in marketing en online concepten kan u jaarlijks ERG veel geld in OMZET kosten. Niet met ons samenwerken betekend geen gebruik maken van ons netwerk wat u dus jaarlijks VEEL omzet kost.

Gelderland Promotie is de vrije tijds specialist die u naast u wilt hebben staan.  Het netwerk van onze bedrijven is de plek waar u met uw producten en diensten wilt staan !

Mocht u interesse hebben in contact om over een serieuze samenwerking te praten dan komen wij graag bij u op bezoek of ontmoet ons op ons bedrijf in Zevenaar.

Met recreatieve groet,

Rob Kraaijenvanger
088-5405810

rob@crio.nl

Recreatief.nl BV Businessbookers BV

Sinds 1999 – Gelderland Promotie

 

Gelderland Congres Provincie

Businessbookers BV onder andere eigenaar van Congresbureau Congres.nl heeft een nieuw regio congresbureau opgericht voor de Gelderse Congresmarkt.

Het businessbookers netwerk bereikt dagelijks enige tienduizenden beslissers en investeert enorm in de promotie van Gelderland als zakelijke bestemming. Enige tientallen zakelijke partners in Gelderland krijgen er nog een podium bij waarop ze zich binnen ons netwerk kunnen profileren.

Mede door het succes van onze promotie in Gelderland is er nu speciaal voor Gelderland een apart congresbureau opgericht.  De website hiervoor vind u binnenkort op Gelderland Promotie. Wij promoten Gelderland als zakelijk uit bestemming in een netwerk dat dagelijks enige tienduizenden beslissers bereikt in Nederland en net over de grens.

Op zoek naar een partner die uw zalen kan vullen en een podium heeft waar voor u zeer interessante doelgroepen rondlopen ?

Bel 088-5405810 of mail voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Patricia Voorhout
Directeur
Businessbookers BV

Gelderland – ZakelijkUIT.nl

ZakelijkUIT.NL is hét merk van Businessbookers waarmee wij de zakelijke markt in Nederland en Gelderland bewerken. Via een magazine, blogs en live events en natuurlijk Zakelijkuit.nl

De Gelderland pagina zit vol met leuke bedrijfsevenementen die dagelijks onder de aandacht gebracht word bij vele duizenden beslissers.

 

Ontdek Gelderland

Ons Gelders netwerk voorzien we vandaag van een top menu – Ontdek Gelderland – dat iedereen verwijst naar de Gelderse regio’s en steden die wij promoten. Dat is even werk aangezien ons Gelders netwerk uit enige honderden websites bestaat 🙂

Wilt u profiteren van een zeer goed bezocht Gelders netwerk ? Onze partners boeken resultaat , ook in crisistijden!

Neem contact op !

Team GelderlandPromotie

Vergaderen in Gelderland

Groen vergaderen is een trend maar het is al jaren zo dat veel bedrijven buiten Gelderland onze provincie weten te vinden als ze op zoek zijn naar een rustige locatie voor een meeting in de natuur.

Wij promoten onder andere de Veluwe, Montferland en de Achterhoek als groene vergaderlocaties.

Nieuw in ons netwerk is VergadereninGelderland.nl ter ondersteuning van de promotie van de vergaderarrangementen van onze partners.

In 2011 scoorden veel van onze partners groei in zakelijke boekingen via ons, in 2012 gaan we onze positie in de zakelijke markt verder verstevigen. Meer hierover leest u hier.

Kennispartner

Gelderlandpromotie organiseerde 3 November een Congres over Website Conversie Optimalisatie. De locatie keuze was de Parel van de Veluwe, Golden Tulip Doorwerth, met Aartjen van Erkel en Ton Wesseling hadden we 2 van de top5 conversie specialisten van Nederland enthousiast gekregen voor het congres. Deze kwaliteit zie je maar weinig in Nederland omdat ze bijna nooit spreken en al bijna niet meer in te huren zijn vanwege de overvolle agenda. Gelderlandpromotie krijgt dit voor gelderse ondernemers wel voor elkaar mede door onze eigen expertise en contacten die we in 15 jaar online ondernemen hebben opgedaan.

Als boekings en kennispartner organiseren wij jaarlijks met ons congresbureau Congres.nl meerdere congressen en trainingen om Gelderse partners de kans te geven om toegang tot hoogwaardige informatie te krijgen en zo meer rendement uit hun websites te halen.

Het congres was een groot succes en veel ondernemers gaan met de nieuwe inzichten weer tientallen procenten omzet groei bewerkstelligen. Ze worden hierbij ondersteund door de webspecialisten van CRIO.

Gelderlandpromotie is een initiatief van Recreatief.nl BV en Businessbookers BV

Partnership

De promotie van een provincie richting de markt betekent continue onderhoud plegen om groei te kunnen bewerkstelligen. Gelderland Promotie onderhoudt een netwerk van enige honderden marketing concepten. Het is een  krachtig netwerk dat we in 1999 gestart zijn. Sinds die tijd laten we ons door onze partners afrekenen op resultaat. Dit gaat dusdanig goed dat onze partners met elkaar elk jaar weer blijven investeren in onze samenwerking en met elkaar jaarlijks sterker worden.

Ons ervaren team blijft bouwen en onderhouden zodat onze partners ook verzekerd zijn van alleen de allerbeste support in de promotie van hun arrangementen.