Gelderland Promotie is sinds 1999 actief als promoter van Gelderland en maakt onderdeel uit van de regio marketing activiteiten van Recreatief.nl BV en Businessbookers BV.  2 van de sterkste merken binnen de vrije tijds branche in Nederland en net over de grens.  De bedrijven zijn een initiatief van CRIO , een Gelderse Onderneming gevestigd in het oude gemeentehuis in het gastvrije Zevenaar de hoofdstad van de Liemers.

Binnen Gelderland richten we ons op de Veluwe, Twente, Achterhoek, Montferland, de Liemers , Hanzesteden en de steden Arnhem en Nijmegen.

We richten ons op de promotie van onze regio als dé vrije tijds bestemming in Nederland. Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Vergaderruimte in Gelderland boek je bij Businessbookers. Gelderland is een unieke provincie waar erg veel Nederlanders rust vinden die nog maar in weining regio’s in Nederland te vinden is. Jaarlijks meer dan 1 miljoen overnachtingen die meer dan 1 miljard omzet opleveren. Leuke activiteiten als quadrijden gelderland of een weekendje weg.

We promoten en boeken vrije tijd in heel Nederland. Elke provincie , regio en plaats krijgt bij ons 200% aandacht. We zijn geboren en getogen in het Oosten en hebben erg veel affiniteit met Gelderland en Overijssel. Maak hier gebruik van !

Gelderland promotie komt tot stand door een enthousiast en daadkrachtig team dat zorgt voor innovatieve en creatieve campagnes die Gelderland op de juiste manier in beeld brengt. We proberen onze partners met elkaar te verbinden om tot nieuwe vrije tijds  producten te komen om deze samen in de markt te zetten om zo Gelderland nog beter op de kaart te zetten. Geen woorden maar daden met de focus op investeren in de regio en het combineren van elkaars kracht en passie.

 

fsdfsdf

Rob Kraaijenvanger

Rob Kraaijenvanger is samen met Christel Gieling directeur / eigenaar Gelderland Promotie. ‘  We zijn geboren en getogen in Gelderland. Het geeft je de affiniteit en passie die nodig zijn om samen met partners jarenlang onze Provincie op de kaart te zetten. De promotie van Gelderland is iets voor ondernemers, daadkrachtige Gelderse mensen, die hun nek uit durven te steken om met elkaar tot goede resultaten te komen.

Ons bedrijf promoot Gelderland sinds 1999 . We blijven ons richten op het uitbreiden en verdiepen van ons Gelderland netwerk dat al uit enige honderden verschillende campagnes bestaat waarmee we iets meer dan 500 arrangementen voor een paar honderd Gelderse Partners promoten.

Gelderland fan? Interesse in contact om ’t over ondernemen te hebben? Neem contact met me op