Sinds 1999  zijn wij actief als promotor van vrije tijd en toerisme in Gelderland met al haar prachtige regio’s. Onze promotie campagnes richten zich op de leisure en de zakelijke markt.

Voor veel van onze partners voeren we marketing en boekings activiteiten uit.  Met passie bouwen we aan relaties, contact houden en respect verwerven en er samen iets geweldigs van maken. Dat is onze missie en precies waar wij ons mee bezighouden.

Consumenten en bedrijven zoeken vertrouwen en creativiteit en menselijkheid. Dit is de tijd van dat oprechte mensen én oprechte merken die echt iets te bieden hebben sterker worden. Geen mooie woorden dus maar daden. Een ontwikkeling die al langer gaande is waarbij Gelderland Promotie oprechte partners op een creatieve manier ondersteund en adviseert !

Onze promotie campagnes worden mogelijk gemaakt door samenwerkende (re)creatieve Gelderse ondernemers uit de regio. We steken samen met onze partners de handen uit de mouwen. Deze partners werken vaak al jaren met ons samen en dat doen ze niet zonder zichtbaar resultaat.

Onze Partners zijn het die met hun gastheerschap en ondernemerschap tot de ware promoters van Gelderland horen !

Gelderland Promotie – een initiatief van Recreatief.nl BV & Businessbookers BV