Gelderse Paardekracht

Gelderse Paardekracht 

Als het er om gaat

Er zijn heel veel mensen die je alleen maar ziet als er iets leuks te vertellen is. Als er echt gewerkt moet worden zie je ze niet. Gelderland Promotie staat altijd voor 200% naast haar partners. In goede en slechte tijden. Niet op de voorgrond maar als betrouwbare en krachtige partner die er altijd is en ervoor zorgt dat u sterker bent geworden of gaat worden.

Samen werkt.

Intensief samenwerken betekend bijzondere resultaten halen en een leidende positie nemen in de markt. De focus van onze bedrijven bij de promotie van Gelderland ligt al jaren op doelgroepen en thematische marketing. Onze fans hebben ons al gevonden en voor onze partners die vol met ons samenwerken weten wij ook in lastige tijden goede omzetten te behalen. Wij laten ons afrekenen op resultaat en durven ook te laten zien wat we doen.  We weten bijvoorbeeld in toenemende mate de plusser te bereiken. We zijn bijvoorbeeld de eigenaar van het grootste senioren netwerk van Nederland te hebben. Dit is dé doelgroep die de komende 20 jaar bij u omzet komt brengen. Verder focussen wij ons op het uitbreiden van ons secretaresse netwerk dat al het grootste bereik in Nederland heeft.

Ook op zoek naar ACTIE en Resultaat ?

Het is voor U als ondernemer erg belangrijk scherp te zijn, te blijven ontwikkelen en heel kritisch te kijken naar uw diensten en producten. Uw team maakt het verschil , let daarop ! Van deelname aan gesponserde clubs is nog niemand beter geworden behalve die clubs zelf. Als ondernemer zult u zelf flink aan de bak moeten omdat er geen enkel kanaal is dat u door deze periode heen brengt. Het is de ondernemer die het moet doen. Marketing en boekingspartners zijn er om u te ondersteunen in zaken die zichtbaar resultaat voor u opleveren.

Wist u dat wij voor veel partners de hele marketing doen, dat deze hierdoor vaak honderdduizenden euro’s extra omzet per jaar gaan maken.  Wij zijn gespecialiseerd in conversie optimalisatie en kennen de markt en de boeker. Een verkeerd bureau dat u ondersteund in marketing en online concepten kan u jaarlijks ERG veel geld in OMZET kosten. Niet met ons samenwerken betekend geen gebruik maken van ons netwerk wat u dus jaarlijks VEEL omzet kost.

Gelderland Promotie is de vrije tijds specialist die u naast u wilt hebben staan.  Het netwerk van onze bedrijven is de plek waar u met uw producten en diensten wilt staan !

Mocht u interesse hebben in contact om over een serieuze samenwerking te praten dan komen wij graag bij u op bezoek of ontmoet ons op ons bedrijf in Zevenaar.

Met recreatieve groet,

Rob Kraaijenvanger
088-5405810

rob@crio.nl

Recreatief.nl BV Businessbookers BV

Sinds 1999 – Gelderland Promotie